Veranstaltungskalender
A Bakony az irodalomban és történelemben összművészeti, vers- és prózamondó verseny
A Bakony az irodalomban és történelemben összművészeti, vers- és prózamondó verseny
09 Juni 2023, Freitag 10:00

Nagyesztergár Község Önkormányzata felhívást tesz közzé a Veszprém Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Pajta program sorozat BAKONYI „ABLAKNYITOGATÓ” program megvalósítójaként az alábbiak szerint:
 

Összművészeti alkotások készítésére:

Téma: A Bakony az irodalomban és történelemben
Művészeti ág (pl: festészet, szobrászat, zene,) szabadon választott. Egy pályázótól egy alkotást várunk a témában.
Az alkotás benyújtása: 2023. 06. 05. Nagyesztergár, Radnóti utca 58. szám.
Az alkotás bemutatása, kiállítása és zsűrizése a 2023. 06. 09. –én rendezett „A Bakony az irodalomban és történelemben, összművészeti, vers- és prózamondó versenyen.

Részvételi feltételek:

• A pályázóknak jogi felelősségének tudatában nyilatkoznia kell arról, hogy a beküldött alkotás a saját készítésű munkája.

• A pályázat szervezője fenntartja azt a jogot, hogy minden olyan alkotást kizár a pályázatból, ami nagyban eltér a tematikus (lásd. fent Téma) irányvonaltól. A kizárásáról előzetes értesítés nem érkezik. A pályázaton résztvevő pályaműveket szakmai zsűri választja ki.

• A pályázaton való részvétel által a pályázó által nevezett pályaműveket a szervező felhasználhatja saját reklám és munkaanyagként és egy visszavonhatatlan korlátlan jogot élvez a pályázó alkotása felett. Az alkotások közzétételével kapcsolatosan a szervező feltünteti a pályázót, mint szerzőt teljes névvel.

Díjazás

A beérkezett anyagokból egy szakmai zsűri I, II, és III. helyezettet fog választani, valamint az összes beérkezett pályamunka közül Facebookos szavazás útján témaként különdíjat fogunk hirdetni.

 

Vers- és prózamondó verseny:

Téma: A Bakony az irodalomban és történelemben
Jelentkezés és ajánlati listából való kiválasztás: 2023. május 31.
Jelentkezési lap és ajánlati lista elérhető ITT!

Korcsoportok:

  • kisgyermekek: 5- 9 év
  • gyermekek: 10- 15 év
  • fiatalok: 16- 25 év
  • felnőttek: 26 év – től

A versmondó verseny helyszíne: „A Bakony az irodalomban és történelemben összművészeti, vers- és prózamondó verseny, Nagyesztergár, Hunyadi utca (sportpálya- sátorban felállított színpadon).

Időpontja: 2023. június 09. 10 óra.

Díjazás

A szakmai zsűri I, II, és III. helyezettet fog választani minden korcsoportból, illetve közönség szavazat alapján egy különdíj is kiosztható lesz.